> Detailanzeige
Rauchmann, Boris-Stephan
[VerfasserIn];
Gross, Patrizia
[VerfasserIn];
Ersoezlue, Ersin
[VerfasserIn];
Wagner, Michael
[VerfasserIn];
Ballarini, Tommaso
[VerfasserIn];
Kurz, Carolin Isabella
[VerfasserIn];
Tatò, Maia Lucia
[VerfasserIn];
Utecht, Julia
[VerfasserIn];
Papazov, Boris
[VerfasserIn];
Guersel, Selim
[VerfasserIn];
Totzke, Marie
[VerfasserIn];
Trappmann, Lena
[VerfasserIn];
Burow, Lena
[VerfasserIn];
Koller, Gabriele
[VerfasserIn];
Stöcklein, Sophia
[VerfasserIn];
Keeser, Daniel
[VerfasserIn];
Altenstein, Slawek
[VerfasserIn];
Bartels, Claudia
[VerfasserIn];
Buerger, Katharina
[VerfasserIn];
Dechent, Peter
[VerfasserIn];
Dobisch, Laura
[VerfasserIn];
Ewers, Michael
[VerfasserIn];
Fliessbach, Klaus
[VerfasserIn];
Freiesleben, Silka Dawn
[VerfasserIn];
[...]
A 6-items Questionnaire (6-QMD) captures a Mediterranean like dietary pattern and is associated with memory performance and hippocampal volume in elderly and persons at risk for Alzheimer’s disease
Teilen
Literatur-
verwaltung
Direktlink
Zur
Merkliste
Lösche von
Merkliste
Per Email teilen
Auf Twitter teilen
Auf Facebook teilen
Per Whatsapp teilen
- Medientyp: E-Artikel
- Titel: A 6-items Questionnaire (6-QMD) captures a Mediterranean like dietary pattern and is associated with memory performance and hippocampal volume in elderly and persons at risk for Alzheimer’s disease
- Beteiligte: Rauchmann, Boris-Stephan [VerfasserIn]; Gross, Patrizia [VerfasserIn]; Ersoezlue, Ersin [VerfasserIn]; Wagner, Michael [VerfasserIn]; Ballarini, Tommaso [VerfasserIn]; Kurz, Carolin Isabella [VerfasserIn]; Tatò, Maia Lucia [VerfasserIn]; Utecht, Julia [VerfasserIn]; Papazov, Boris [VerfasserIn]; Guersel, Selim [VerfasserIn]; Totzke, Marie [VerfasserIn]; Trappmann, Lena [VerfasserIn]; Burow, Lena [VerfasserIn]; Koller, Gabriele [VerfasserIn]; Stöcklein, Sophia [VerfasserIn]; Keeser, Daniel [VerfasserIn]; Altenstein, Slawek [VerfasserIn]; Bartels, Claudia [VerfasserIn]; Buerger, Katharina [VerfasserIn]; Dechent, Peter [VerfasserIn]; Dobisch, Laura [VerfasserIn]; Ewers, Michael [VerfasserIn]; Fliessbach, Klaus [VerfasserIn]; Freiesleben, Silka Dawn [VerfasserIn]; Glanz, Wenzel [VerfasserIn]; Görß, Doreen [VerfasserIn]; Gref, Daria [VerfasserIn]; Haynes, John-Dylan [VerfasserIn]; Janowitz, Daniel [VerfasserIn]; Kilimann, Ingo [VerfasserIn]; Kimmich, Okka [VerfasserIn]; Kleineidam, Luca [VerfasserIn]; Laske, Christoph [VerfasserIn]; Lohse, Andrea [VerfasserIn]; Maier, Franziska [VerfasserIn]; Metzger, Coraline Danielle [VerfasserIn]; Munk, Matthias Hans Joachim [VerfasserIn]; Peters, Oliver Hubertus [VerfasserIn]; Preis, Lukas [VerfasserIn]; Priller, Josef [VerfasserIn]; Roeske, Sandra [VerfasserIn]; Roy, Nina [VerfasserIn]; Sanzenbacher, Carolin [VerfasserIn]; Scheffler, Klaus [VerfasserIn]; Schneider, Anja [VerfasserIn]; Schott, Björn H. [VerfasserIn]; Spottke, Annika [VerfasserIn]; Spruth, Eike Jakob [VerfasserIn]; Teipel, Stefan [VerfasserIn]; Melo van Lent, Debora [VerfasserIn]; Wiltfang, Jens [VerfasserIn]; Wolfsgruber, Steffen [VerfasserIn]; Yakupov, Renat [VerfasserIn]; Düzel, Emrah [VerfasserIn]; Jessen, Frank [VerfasserIn]; Perneczky, Robert [VerfasserIn]
- Erschienen: 2023
- Erschienen in: Nutrition and healthy aging ; 8(2023), 1, Seite 143-156
- Sprache: Englisch
- DOI: 10.3233/NHA-220190
- ISSN: 2451-9502
- Identifikator:
- Entstehung:
- Anmerkungen:
- Zugangsstatus: Freier Zugang