Skip to contents Koch, Hermann [Author]; Fuchs, Hans [Author] ; Fuchs, Martin [Other] Die Fabrikation feiner Fleisch- und Wurstwaren - [21., völlig neu bearb. und erw. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 2004 Published in: afz - Allgemeine Fleischer-Zeitung- Produktionspraxis
Koch, Hermann [Author]; Fuchs, Hans [Author] ; Fuchs, Martin [Other] Die Fabrikation feiner Fleisch- und Wurstwaren - [21., völlig neu bearb. und erw. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 2004 Published in: afz - Allgemeine Fleischer-Zeitung- Produktionspraxis
> Location Skip to next facet Branch Library of Educationen (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Chemistry and pharmacology (1) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Fuchs, Hans (1) Wert ausschließen Fuchs, Martin (1) Wert ausschließen Koch, Hermann (1) Wert ausschließen Show more show less